Terzić: Utakmica protiv Čelika donosi nam šest bodova
Borislav Terzić će biti glavna uzdanica Slavka Petrovića pred subotnji duel.

Sjajni bek Slobode za SportSport.ba

Terzić: Utakmica protiv Čelika donosi nam šest bodova

E. Dindić

U okviru 3. kola Lige za opstanak Bosne i Hercegovine u subotu se na Tušnju sastaju stari sportski rivali, ekipe Slobode i Čelika. Domaći fudbaleri sa ovom pobjedom će gotovo pa sigurno izboriti opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, dok ekipa Čelika ima svoju računicu i eventualnim osvajanjem tri boda produžila bi nadu za opstanak u društvu najboljih. 

Borislav Terzić sjajni bek tima sa Tušnja za SportSport.ba iznio je svoja očekivanja od subotnjeg susreta, te pozvao sve ljubitelje crveno-crnih na Tušanj, da podrže njega i suigrače u važnom susretu.

"Znam da će zvučati kao fraza, ali zaista je tako i često je koristimo od početka proljeća. Utakmica sa Čelikom je jako važna za nas, možda i najvažnija ove polusezone. Iz prostog razloga kažem da je najvažnija jer ovo je utakmica za šest bodova. Pobjedom bi i definitivno obezbjedili opstanak u ligi", rekao je Terzić te nastavio:

"Siguran sam da neće biti lagano, očekuje nas zaista teška utakmica. Čelik će pokušati da nam pomrsi račune, u najgorem slučaju da nam skupo proda kožu. Ali ne sumnjam u moju ekipu, igramo odlično, spremni smo za sve izazove i sigurno je da ćemo dati sve od sebe za pobjedu. Mislim da će i teren konačno biti u dobrom stanju i da će vrijeme biti odlično za igru. Očekujem dosta navijača na Tušnju i ovom prilikom ih pozivam da nam pruže podršku u ovoj važnoj utakmici. Obećavam da ih nećemo razočarati", završio je Terzić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo utakmica između Slobode i Čelika na rasporedu je u subotu sa početkom u 16:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

disident7
Zao mi je Celika ali druga liga im ne gine.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi