Tešanović: Zadovoljni smo drugim mjestom, ali može i bolje

Fudbaler Famosa zadovoljan prvim dijelom

Tešanović: Zadovoljni smo drugim mjestom, ali može i bolje

D. Vejo

Fudbaleri Famosa imaju dosta kvalitetnu polusezonu iza sebe, ako uzmemo u obzir da su završili na drugoj poziciji Druge lige Republike Srpske grupa Istok, odmah iza vodećeg Napretka iz Donjeg Šepka.

Iako zaostaju 10 bodova za vodećom ekipom, tim iz Vojkovića i dalje je pun samopouzdanja.

"Cijelu polusezonu smo drugi na tabeli, mada ostaje žal što nismo sakupili nešto više bodova. Kući smo bili dosta dobri, dok smo problema imali u utakmicama sa strane gdje smo osvojili svega dva boda. Nažalost razlika za Napretkom nije mala ali nema veze. Dobro ćemo se odmoriti i spremiti za drugio dio sezone", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Marko Tešanović.

Podsjetimo, Famos je završio na drugoj poziciji sa 26 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi