Tešić: Ima još vremena do juna

Delegat iz FSRS za SportSport.ba

Tešić: Ima još vremena do juna

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Slobodan Tešić delegat iz Fudbalskog saveza Republike Srpske je po završetku (kobne?) Skupštine iznio svoje viđenje.

"Ima još vremena do juna, kada igra reprezentacija i može se puno toga napraviti. Moramo biti svjesni da sa ovim ljudima u Predsjedništvu, ali ne samo u Predsjedništvu nego i u Izvršnom odboru, nećemo nikada ništa napraviti", kazao je Tešić, dodavši:

"Imali su vremena od prošle Skupštine da pokušaju nešto uraditi, ali oni se nisu ni najmanje potrudili. Mora se promijeniti Predsjedništvo i Izvršni odbor ukoliko se mislimo izvući iz ove situacije. S dijalogom i kompromisom sa FIFA-om i UEFA-om možemo naći najbolje rješenje za bh. fudbal".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.