Tešić vodi Borac u Zvornik, Rudar dočekuje Tekstilac

Prva liga RS, play-off

Tešić vodi Borac u Zvornik, Rudar dočekuje Tekstilac

D. Vejo

Do kraja Prve lige Republike Srpske ostala su još tri kola, a u okviru osmog play-off faze će se odigrati već tradicionalno tri utakmice.

Derbi kola igra se u Zvorniku. Drina će biti domaćin banjalučkom Borcu. Obje ekipe susreću se sa problemima unutar kluba. Naime, Zvorničani prema posljednjim informacijama već mjesecima igraju bez plate i nemaju adekvatne uslove za rad, kako navode iz kluba, dok je Borac sinoć nekoliko minuta nakon ponoći ostao bez šefa struke Vuleta Trivunovića.

Na klupi Banjalučana bar kada su u pitanju tri preostala kola, biće Marko Tešić koji je bio prvi pomoćnik Trivunoviću.

Utakmica se igra u utorak, 30. maja sa početkom od 17.30 sati. Razlog zbog kojeg je ovaj meč prolongiran, leži u turniru za mlađe kategorije koji se odigrava u Zvorniku.

Ostali susreti zakazani su za sutra. 

Rudar će na svom terenu nove bodove tražiti protiv Tekstilca iz Dervente koji ne igra baš sjajno u play-offu. Prijedorčani žele nastaviti borbu za drugu poziciju u prvenstvu, pa im se kao imperativ na ovoj utakmici nameće pobjeda.

Ništa manje uzbudljivo neće biti ni u Janji, gdje domaće Podrinje čeka Kozaru iz Gradiške. Uloga favorita ide na adresu domaćeg sastava, koji igra dosta kvalitetan fudbal ove sezone u prvenstvu Republike Srpske.

Termin odigravanja ova dva meča jeste od 17.30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi