"Teško ćemo pronaći zamjenu za Spahića"

Trener Montpelliera za francuske medije

"Teško ćemo pronaći zamjenu za Spahića"

Adnan Beganović

Kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić po svemu sudeću napustit će Montpellier u ljetnom prelaznom roku, a trener ove francuske momčadi Rene Girard za tamošnje medije je izjavio da će biti teško naći kvalitetnu zamjenu za njega.

Kako se bliži početak prelaznog roka u francuskim medijima se sve više govori o odlasku Spahića iz Montpelliera. Svjestan je toga i trener ove francuske momčadi, Rene Girard.

"Emir ima još tri godine ugovora sa Montpellierom. Međutim, on ima priku pronaći novi klub i sigurno će to učiniti jer je izrazio želju za odlaskom. Mi ćemo vidjeti šta učiniti ukoliko se to desi, no sigurno je da ćemo teško pronaći igrača njegove kvalitete", rekao je Girard i dodao:

"U prošloj sezoni bio je dominantan igrač, dok se za ovu to ne može reći jer je mnogo izostajao zbog suspenzija. Ukoliko slučajno ostane, niti on, a niti mi ne smijemo sebi dopuštati takve stvari."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.