Tevez: Ferguson mi obara cijenu

Tevez: Ferguson mi obara cijenu

Engleski je The Sun objavio detalje telefonskog razgovora između Carlosa Teveza i selektora Argentine Diega Maradone, u kojem je napadač Manchester Uniteda osuo paljbu po Alexu Fergusonu.

Navodno je 25-godišnji napadač frustriran oko ugovora koji nikako da produlji, pa je sa svojim izbornikom izmijenio nekoliko riječi na tu temu.

“Prvo što mi je rekao bilo je: 'Stari me ne voli. Ne dozvoljava mi da igram i ruši moju tržišnu vrijednost'. Ja ga pratim, vidim da je brz i da postiže golove, a kada dođe u Argentinu u to ću ga i uvjeriti. Dobiće poziv u reprezentaciju i igraće“, kazao je Maradona o svom napadaču.

U međuvremenu nikakvih pomaka oko Tevezove karijere i dalje nema. Vodeća momčad Premier lige još mu nije ponudila nastavak saradnje, iako se dvogodišnja posudba primiče kraju (30. juni 2009).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije