Tevez: Osvojio sam mnogo titula, ali ovo je nešto drugačije

Ispunio dječački san

Tevez: Osvojio sam mnogo titula, ali ovo je nešto drugačije

Reprezentativac Argentine Carlos Tevez je sinoć postao prvak svoje zemlje sa Bocom Juniors.

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda, Cityja i Juventusa je u svojoj karijeri osvojio mnogo trofeja, ali je i sam istakao da je uspjeh sa svojim voljenim klubom nešto što se ne može mjeriti ni sa čim.

"Imam mnogo šampionskih titula, osvajao sam ih i u Engleskoj i Italiji, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Ispunio sam svoj san i želim da Boca bude još bolja u vremenima koja dolaze", rekao je Tevez, koji je nakon završetka utakmice kojom je odlučeno prvenstvo pustio suze radosnice.

Boca Juniors je do titule stigla kolo prije kraja argentinskog prvenstva pobjedom nad Tigreom. Za slavni klub je ovo bila 34. titula u bogatoj historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.