Tevez se mora što prije izjasniti
Carlos Tevez

Tevez se mora što prije izjasniti

Manchester United traži od Carlosa Teveza da do povratka Alexa Fergusona sa odmora odluči o svojoj budućnosti.

Trener Manchestera Alex Ferguson nalazi se na odmoru na Azurnoj obali i očekuje se da se u Manchester vrati sredinom naredne sedmice. Uprava Uniteda dala je rok Argentincu Tevezu da do povratka trenera iznese svoju odluku o tome hoće li ostati ili otići sa Old Trafforda.

Tevez je kazao kako nije ove sezone bio zadovoljan minutažom koju je dobivao od Fergusona, a engleski mediji objavili su informaciju prema kojoj je reprezentativac Argentine već sve dogovorio sa Manchester Cityem.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije