Tevez seli na Anfield Road

Prema pisanju engleskih medija

Tevez seli na Anfield Road

Carlos Tevez mogao bi na kraju ove sezone preći u redove Liverpoola, nakon što mu u junu istekne pozajmica Manchester Unitedu.

Kako danas pišu engleski mediji, Tevez je izrazio želju da karijeru nastavi na Anfield Roadu, a uprava najtrofejnijeg engleskog kluba već je kontaktirala Tevezovog agenta, kontroverznog Iranca Kiju Joorabchiana.

Argentinski je napadač dugo najavljivao kako bi želio ostati u Unitedu, ali trener Alex Ferguson nije dao nikakvu konkretnu ponudu za Teveza, čija cijena iznosi između 26 i 30 miliona funti.

Tevez je ranije izjavio kako mu je želja ostati u Engleskoj, gdje mu živi i porodica, tako da interes Milana i Real Madrida i ne pije puno vode.

Ono što ide na ruku Liverpoolu jeste činjenica da na Anfieldu igra veliki Tevezov prijatelj Javier Mascherano, koji je, navodno, nagovorio kolegu iz reprezentacije Argentina da mu se pridruži u dresu „redsa“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije