Thiago Motta: Dočekat ćemo Neymara raširenih ruku

Tako kaže vezista PSG-a

Thiago Motta: Dočekat ćemo Neymara raširenih ruku

Brazilski krilni napadač Neymar sve je bliži prelasku u PSG. 

Glasine oko ovog transfera kruže već nekoliko dana, a PSG je navodno spreman da aktivira otukupnu klauzulu u iznosu od 220 miliona eura za ovog igrača. 

S druge strane, čini se da Neymaru nije mrsko preći u PSG, a vezista francuske ekipe Thiago Motta poručio je da bi ga on i saigrači dočekali raširenih ruku. 

"Koji tim ne bi poželio Neymara u svojim redovima? Nije slučajno da se Barcelona toliko bori da ga zadrži. Ako dođe u PSG, dočekat ćemo ga raširenih ruku. Nadam se da će se sve završiti na najbolji način po PSG", rekao je Motta. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U posljednje vrijeme članove obje ekipe sve češće otvoreno govore o ovom transferu, a ako do njega zaista i dođe, bio bi to najspektakularniji transfer u historiji fudbala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi