Thiago Motta: Španija će ići na pobjedu

Veznjak vjeruje Špancima

Thiago Motta: Španija će ići na pobjedu

Veznjak reprezentacije Italije, Thiago Motta, izjavio je da se Italija može pouzdati u Španiju, te smatra da će Španija učiniti sve da savlada Hrvatsku u trećem kolu grupne faze.  

Talijani imaju imperativ pobjede protiv Irske ukoliko žele da prođu u knock-out fazu, te im treba pobjeda ili jednih ili drugih u duelu Hrvatske i Španije. 

 

Nakon utakmice protiv Hrvatske, Thiago Motta je dao svoju izjavu za Rai.

 

"Ne sumnjam ni najmanje da će Španci ići na pobjedu protiv Hrvatske", kazao je Motta za Rai te je dodao na kraju:

 

"Poznajemo ih. Svi smo mi profesionalci i na Euru smo. Portraćili smo šanse koje smo imali protiv Hrvatske u prvom poluvremenu i nismo prelomili utakmicu. Fudbal je takav i sada razmišljamo samo o Irskoj".

 

Italija će se sa Irskom sastati u ponedjeljak u Poznanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.