Thiago Silva: Barcelona je favorit protiv svake ekipe

Kapiten Parižana pred duel sa Barcelonom

Thiago Silva: Barcelona je favorit protiv svake ekipe

Kapiten PSG-a Thiago Silva osvrnuo se na sutrašnji susret sa Barcelonom koji će PSG odigrati na svom Parku prinčeva. 

PSG će u ovom dvomeču biti autsajder, a sa tom konstatacijom slaže se i Brazilac. "Barcelona je uvijek favorit protiv koga god da igraju. Oni zaslužuju to da budu zbog rezultata koje postižu i standarda koje postavljaju, ali to je tako samo dok ne izađemo na teren," rekao je Silva. 

 

Dodao je kapiten Parižana da vjeruje u svoju ekipu i da PSG može napraviti iznenađenje. "Kada izađemo na teren stvari će se možda okrenuti u našu korist. Oni uvijek ciljaju na titulu, ali mi moramo pokušati da ih zaustavimo. Možda jesmo neiskusni kao ekipa, ali imamo pojedince koji mogu odlučiti ovakve utakmice," rekao je Silva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.