Thiago Silva još uvijek bez debija za PSG

Nakon odmora zaradio povredu

Thiago Silva još uvijek bez debija za PSG

A. Haznadarević

Najskuplje ovoljetno pojačanje Paris Saint Germaina Thiago Silva, još uvijek nije upisao prvi službeni nastup za svoj novi klub, a kako stvari stoje na debi će još čekati.

Brazilac, za kojeg su arapski vlasnici PSG-a potrošili 42 miliona eura, dobio je dodatne dane odmora od trenera Carla Ancelottija, a nakon što se vratio u glavni grad Francuske, zaradio je za sada još uvijek nepoznatu povredu.

Trener nije želio otkriti o kakvoj se povredi genijalnog defanzivca radi, a u isto vrijeme je potvrdio da će Zlatan Ibrahimović biti uvršten u početni sastav u nedjeljnom meču protiv Lillea, iako nije potpuno spreman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.