Thiago Silva: Milan je pokazao kako igrati protiv Barcelone

PSG će večeras odmjeriti snage sa Barcelonom

Thiago Silva: Milan je pokazao kako igrati protiv Barcelone

Bivši fudbaler Milana, a danas član PSG-a, Thiago Silva rekao je danas da je njegov bivši klub pokazao kako se igra protiv Barcelone. 

Silva smatra kako Barcelona nije nepobjediva, te da je Milan svima pokazao kako se igra protiv Katalonaca. "Svi znaju koliko Barcelona može. Oni su zaista fenomenalna ekipa. Ova grupa igrača je zaista kvalitetna, ali u fudbalu ne postoji nepobjediva ekipa," rekao je Silva i dodao: 

 

"Morali su se zaista potruditi da izbace Milan. Mislim da je upravo Milan pokazao u prvoj utakmici kako igrati protiv Barcelone. Mislim da mi imamo kvalitetne igrače i veliki motiv. PSG želi da kroji historiju, a pred nama je dobra prilika," rekao je Silva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.