Thiago Silva propušta obje utakmice s Barcelonom

Thiago Silva propušta obje utakmice s Barcelonom

Edmir Škorić

Brazilski reprezentativac Thiago Silva neće nastupiti u susretima četvrtfinala Lige prvaka između njegovog Milana i Barcelone.

Silva se povrijedio nakon 10 minuta igre u utakmici Milana i Rome (2:1), kada ga je zamijenio Daniele Bonera.

Nakon dodatnih pretraga u nedjelju, ustanovljeno je da je Silva povrijedio bedreni mišić, te neće biti na raspolaganju treneru Massimilianu Allegriju u naredne tri ili četiri sedmice.

Između ostalih, propustit će utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone, a neće ga biti ni u prvenstvenima ogledima s Catanijom, Fiorentinom, Chievom, Genovom i Bolognom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.