Thiago Silva: Sretan sam u Milanu
Silva (lijevo) i Lucio na treningu Brazila

Thiago Silva: Sretan sam u Milanu

Edmir Škorić

Brazilski reprezentativac Thiago Silva ističe kako je sretan u Milanu, te će ostati član Rossonera, unatoč činjenici da ga želi velikan poput Real Madrida.

Osim madridskog Reala, Silva je na meti i Manchester Cityja. Navodno su Građani bili spremni Milanu ponuditi vrtoglavih 40 miliona eura, no brazilski stoper nema namjeru otići sa San Sira.

"Sretan sam što ostajem u Milanu. Sada imamo drugačiju momčad i drugačiji način igranja, pa se nadamo da ćemo napraviti nešto više", kazao je Silva.

25-godišnjak je odigrao svih 90 minuta u sinoćnjoj pobjedi Brazila nad SAD-om (2:0) u prijateljskoj utkamici, a o novom treneru Massimilano Allegriju ima samo najbolje mišljenje.

"Allegri je dobar trener i po mom mišljenju, ove ćemo godine napraviti nešto pozitivno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.