Thohir: Zanetti će se penzionisati i postati direktor kluba

Predsjednik Intera o velikoj legendi kluba sa San Sira

Thohir: Zanetti će se penzionisati i postati direktor kluba

Javier Zanetti na kraju sezone ide u zasluženu penziju, a čovjek koji je svoju karijeru posvetio Interu dobit će priliku da radi u klubu sa San Sira. 

Thohir je u današnjem obraćanju javnosti istakao kako se Zanetti definitivno povlači na kraju sezone, ali da će dobiti priliku da radi u klubu u kojem je proveo skoro 19 godina. 

"Sastanke za Zanettijem imamo već nekoliko posljednjih mjeseci kako bi što bolje razumjeli njegovu viziju. Odluka je već donesena, on će postati dio našeg menadžmenta. On će od naredne sezone biti direktor Intera," rekao je Thohir, a potom se dotakao i narednog transfer roka: 

"Prvo moramo postaviti klub na zdrave noge, a potom možemo trošiti novac. Mediji licitiraju sa imenima, a ne ja. Ja ću govoriti o imenima onda kada ih i zvanično dovedemo. Najvažnije je da odlučimo ko ostaje u klubu, a ko odlazi na kraju sezone," rekao je Thohir.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti