Tim snova od narednog ljeta u Torinu
(Foto: EPA)

Stiže i De Gea?

Tim snova od narednog ljeta u Torinu

M. Šljivak

Torinski Juventus iz godine u godinu je sve jači.

Najveći italijanski klub ponovo je odradio veoma dobar transfer rok, ali bi tek od narednog ljeta Stara dama mogla biti dodatno pojačanja.

Gazzetta dello Sport tvrdi kako Bianconeri žele dovesti čak trojicu fudbalera Manchester Uniteda, a među njima je jedan od najboljih golmana svijeta David de Gea.

Španskom čuvaru mreže ugovor sa Crvenim đavolima ističe naredne godine. Dogovor o novom još uvijek nije postignut, pa će De Gea moći od zime da pregovara sa drugim timovima.

Juventus to želi iskoristiti i postići dogovor o njegovom dolasku u Torino, gdje bi sasvim sigurno dobio mjesto prvog golmana pored Wojciecha Szczesnyog.

Nije međutim De Gea jedini fudbaler kojeg Juve navodno želi. Na listi želja su još Nemanja Matić i Eric Bailly, pa će svakako biti veoma interesantno vidjeti hoće li na kraju uspjeti da ih dovedu u svoj tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je u prethodnom periodu jako dobro poslovao u Engleskoj. Iz Arsenala su kao slobodnog igrača doveli Aarona Ramseyja, dok su sa Manchester Cityjem razmijenili igrače i umjesto Joaa Cancela u Torino je stigao Danilo.

U Torinu rade na dovođenju još nekih pojačanja, pa bismo od narednog ljeta na ovaj klub mogli gledati kao na Tim snova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samson
Tim iz snova sa Maticem i Baillyem?? (Smijeh)
10 0
Samojuve
Dovedite Donarumu italijansko dijete
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti