Tim Wiese ponovo u Werderu, ali samo kao gost

Hajrović i saigrači imali posjetu

Tim Wiese ponovo u Werderu, ali samo kao gost

Nakon što je okončao aktivnu fudbalsku karijeru, nekadašnji bundesligaški golman Tim Wiese aktivno se posvetio bodybuildingu.

Ipak, bivši golman Werdera iz Bremena u kojem je proveo najljepše i najbolje dane svoje karijere rado svrati na trening bivšeg mu kluba čije boje sada brani i bh. reprezentativac Izet Hajrović.

Wiese koji je svoje posljednje bundesligaške nastupe upisao u dresu Hoffenheima jučer je posjetio trening Werdera. U trening kamp na obilazak stigao je sa svojim Lamborghinijem, a zelena bola njegove "zvjerke" očito još svjedoči da je itekako vezan za klub iz Bremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.