Timkov: Zaslužili smo bod

Gračanlije neporažene u Bihaću

Timkov: Zaslužili smo bod

Jedinstvo iz Bihaća i Bratstvo iz Gračanice odigrali su derbi 8. kola Prve lige FBiH, koji je završen bez pogodaka. Jedinstvo je zadržalo prvu, a Bratstvo drugu poziciju na tebeli sa 20, odnosno 17 osvojenih bodova.

Tim Denisa Sadikovića  još jednom se pokazao kao stamen i kadar da odgovori najtežim izazovima. U Bihać su otišli izvrsno taktički pripremljeni, a poštivanjem zamisli stručnog štaba na kraju su nagrađeni zasluženo osvojenim bodom.

“Znali smo da moramo imati veći posjed lopte, jer smo samo tako mogli doći do povoljnog rezultata. Utakmica je opravdala epitet derbija. Međutim mi smo poslije 90 odigranih minuta mnogo zadovoljniji i sretniji jer smo igrom opravdali visok plasma”, kazao nam je Nenad Timkov po mnogima najbolji igrač utakmice u Bihaću.

U narednom kolu Bratsvo na svom stadionu dočekuje Čapljinu, a nakon toga slijedi i dvomeč sa zeničkim Čelikom u okviru Kupa BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.