Tino Sven Sušić se vratio treninzima

Navijači Sarajeva mogu biti zadovoljni

Tino Sven Sušić se vratio treninzima

S. Mlaćo

FK Sarajevo je spreman za srijedu i meč sa velškim Connahom koji se igra u srijedu u okviru 1. pretkola Lige prvaka.

Bordo momci se nadaju prolazu dalje, a fizioterapeut FK Sarajevo Mirza Marevac u emisiji Bordo sedmica govorio je o trenutnom zdravstvenom biltenu u ekipi.

Marevac je otkrio da se treninzima vratio Tino Sven Sušić, no nije poznato i kada će moći da pomogne ekipi u punom kapacitetu.

"Tino Sven Sušić se vraća treninzima, odradio je trening sa ekipom, nije imao problema. Bolovi u loži su nestali. Radio je po posebnom režimu, a pitanje je sada koliko je spreman, to je na trenerskoj struci", kazao je Marevac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da će ova vijest obradovati navijače Sarajeva. Sušić je stigao kao veliko pojačanje i nadaju se da će to i opravdati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nikoizniceg
Neka mu je prošao ovaj virus, hvala Bogu pa je dobro. Treba se čuvati...
1 5
Bakac
Ubleha
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi