Tiribocchi želi iz Leccea u Palermo
Tribocchi: "U Palermo? Da, želim!"

Tiribocchi želi iz Leccea u Palermo

Edmir Škorić

Nakon saznanja da se za njega interesuje Palermo, Simone Tribocchi je izjavio kako mu je želja da naredne sezone pređe u sicilijanski klub, te da igra zajedno sa Fabio Liveranijem.

Napadač italijanskog Leccea Simone Tribocchi nije krio oduševljenje kada je saznao da se za njega interesuje Palermo. Naime, ova vijest već nekoliko dana kruži italijanskim medijima.

Tuttomercatoweb.com izvještava kako se Tribocchi raduje mogućem odlasku na Siciliju ovog ljeta, te kako piše navedeni portal, želja mu je da zaigra sa velikim igračima, a jedan od njih je i Fabio Liverani, iskusni veznjak "rosanera".

Na pitanje o mogućem odlasku u Palermo, Tribocchi je sigurnosno izjavio: "Da, želim!"
"Naravno da bih želio igrati za Palermo, to je velika momčad s velikim igračima. Liverani je veliki igrač, on je uvijek ubacivao loptu gdje hoće, a posebno za napadače, igranje s njim je najbolja moguća stvar", završio je 31-godišnjak koji je u Lecce stigao 2007. godine i u 84 odigrane utakmice, dao je ukupno 35 golova za "gillarosse".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti