TK NSFBiH odlučila: Budućnost - Branitelj 3:0

Utakmica registrirana službenim rezultatom

TK NSFBiH odlučila: Budućnost - Branitelj 3:0

Odlukom Komisije za takmičenje NS FBiH prekinuta utakmica 9. kola Prve lige Federacije BiH između Budućnosti i Branitelja registrira se službenim rezultatom 3:0 (p.f.) u korist tima iz Banovića.

Uvidom u cjelokupan spis predmeta, kao i pregledom video zapisa sa utakmice, Komisija je utvrdila da je prekid utakmice izazvao igrač Branitelja, Romeo Mitrović, te je shodno članu 64. Pravilnika o nogometnim natjecanjima NS/FS BiH utakmicu registrirala službenim rezultatom 3:0 u korist domaće ekipe.

Komisija za takmičenje NS FBiH cjelokupan spis predmeta proslijedila je Disciplinskoj komisiji na dalje razmatranje i postupanje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.