To bi bilo pojačanje: Mladost vraća bivšeg napadača?

Dvije strane blizu dogovora

To bi bilo pojačanje: Mladost vraća bivšeg napadača?

Čelnici Mladosti iz Doboja kod Kaknja zainteresovani su za povratak Harisa Dilavera.

Odlazak značajnog broja igrača ovog ljeta primorao je stručni štab Mladosti na rekonstrukciju ekipe, a u ovom trenutku najveći fokus je na rješavanju problema na napadačkoj poziciji. Meta trenera Edisa Mulalića je 27-godišnji Haris Dilaver, kojeg su iz ureda Mladosti nekoliko puta kontaktirali i raspitivali se o njegovim planovima i mogućnosti povratka na MGM Farm Arenu. 

Dilaver je u prošlosti ostavio veliki trag u Mladosti. Svojim golovima je klub uveo u najjači rang, da bi sezonu kasnije sa 11 postignutih pogodaka u Premijer ligi BiH sebi osigurao inostrani transfer u grčki Platanias u kojem se zadržao pola godine. Posljednji angažman imao je u matičnom klubu Čeliku. 

Jasno, Dilaver kao iznimno kvalitetan napadač nema samo ponudu Mladosti. Nedavno je za SportSport.ba je potvrdio da ima još poziva od klubova iz Premijer, ali i 1. lige FBiH, ali da je za njega trenutno prioritet inostranstvo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hoće li se Dilaver vratiti u tim iz okolice Kaknja, vidjet ćemo u narednim danima. Navodno su dvije strane blizu dogovora. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti