"To je Mourinho, nije poštovao Valenciju"

Mathieu razočaran Mourinhovim radovanjem

"To je Mourinho, nije poštovao Valenciju"

Adnan Beganović

Fudbaleri Reala u subotu su na Mestalli sa 3:2 savladali Valenciju, a ponovo je veliku pažnju španjolskih medija izazvao karizmatični portugalkski stručnjak na klupi Kraljeva, Jose Mourinho.

Naime, Mourinho je nakon Ronaldovog gola za 3:1 skočio na leđa rezerviste Josea Callejona i tako isti proslavio, što su mnogi u Španiju osudili, a među njima je i francuski odbrambeni fudbaler Šišmiša, Jeremy Mathieu.

"To je Mourinho, Nije ispoštovao Valenciju i mislim da su to stvari koje se trebaju izbjegavati na utakmicama", rekao je francuski internacionalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.