Todorović: Moje i ambicije kluba su sami vrh i titula
Foto: fcsarajevo.ba

Karamatić pomogao u donošenju odluke

Todorović: Moje i ambicije kluba su sami vrh i titula

A. Haznadarević

Novi igrač tima sa Koševa Ognjen Todorović, istakao je da u bordo klub dolazi zbog svojih visokih ambicija, koje su se poklopile sa ambicijama kluba, te je otkrio na kojoj se poziciji najbolje osjeća.

"Potpisao sam ugovor sa Sarajevom iz razloga što se moje ambicije poklapaju sa ambicijama kluba. Želimo sami vrh, titulu. Što se tiče mojih novih saigrača, većinu poznajem. Igrao sam protiv njih i raduje me što ću sada igrati sa njima", istakao je Todorović u izjavi za službenu internet stranicu kluba, te nastavio:

 

"U svom novom klubu, sebe vidim na lijevom ili desnom krilu. To su pozicije na kojima volim igrati i gdje mogu dati svoj maksimum. Što se navijača tiče, svjestan sam da dolazim pred najbolje navijače u državi. Drago mi je što ću igrati u klubu koji ima navijače kao što su Horde Zla".

 

Karamatić pomogao da se odluči za Sarajevo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Žarko mi je rekao samo najbolje o Sarajevu. Bio je prezadovoljan odnosom koji je imao sa klubom, navijačima. To mi je pomoglo u odluci, iako sam i ranije znao da je Sarajevo veliki klub, sa velikim navijačima i šampionskim ambicijama", zaključio je novi član bordo posade.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.