Todorović ostaje u Leotaru, traži se još pojačanja

Trebinjci se pripremaju na Zlatiboru

Todorović ostaje u Leotaru, traži se još pojačanja

Edmir Škorić

Lijevokrilni nogometaš Vladimir Todorović dogovorio je nastavak saradnje s trebinjskim Leotarom te se klubu pridružio na pripremama za Zlatiboru.

Bilo je naznaka da će Todorović napustiti Police, međutim na kraju je pronašao zajednički jezik s Upravom, pa će biti na raspolaganju treneru Vladimiri Gaćinoviću za iduću sezonu.

 

Dosad su se Leotaru priključili još Njegoš Goločevac i Aleksandar Vasiljević, dok su na probi Dušan Gelić, Dajan Ponjević i Ivan Marinković. U klubu će narednih dana intezivno tražiti rješenja u napadu i vezi, mada je potreban i još jedan univerzalni defanzivac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Na Zlatiboru ćemo odigrati jednu kontrolnu utakmicu, danas ili u nedjelju, a ovdje ćemo ostati do 16. jula. Onda slijedi povratak u Trebinje i intenziviranje odigravanja kontrolnih mečeva. Nadam se da ćemo do povratka kući imati gotovo formiran tim i jasnu sliku na koga možemo da računamo u predstojećoj sezoni", rekao je Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.