Todorović: U Travnik po bodove za miran san

Todorović: U Travnik po bodove za miran san

A. Beganović

U okviru 27. kola Premijer lige Leotar će danas u Travniku odmjeriti snage sa domaćom ekipom, a izabranici Borčeta Sredojevića uvjereni su da mogu do pozitivnog rezultata.

Poput prethodnih, i ove sezone će Leotar u posljednjim kolima da uplovi u luku spasa. Pobjeda protiv Rudara imala je važan uticaj na igrače iz Trebinja.

"Svi se trudimo da zaboravimo taj Rudar, jer pred nama je teško gostovanje na Piroti. Mi ćemo dati sve od sebe da osvojimo bar jedan bod koji bi nas još više odmakao od opasne zone. Najvažnije je da mi  držimo svoju sudbinu u našim rukama i odlučujemo sami o sebi", rekao je prvotimac Leotara Vladimir Todorović.

"Ne zanimaju nas drugi rezultati, već gledamo u svoje dvorište. Računica je jasna bod ili tri iz Travnika i definitivno nam osiguravaju opstanak, pa nam veći motiv od toga ne treba", dodao je Todorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.