Todorović: Željezničar kao opomena

Leotar dočekuje Slobodu

Todorović: Željezničar kao opomena

Adnan Beganović

Protiv Slobode fudbaleri Leotara neće biti kompletni, jer zbog povreda neće nastupiti Željko Radović i Gavrilo Čorlija. Sa ostatkom ekipe posljednjih dana nije trenirao ni Darko Dreč, pa će trener Spaić morati da pronađe zamjene za ove igrače.

U tim će se vratiti Vladimir Todorović, koji kaže da je optimista i da vjeruje u pobjedu svoje ekipe.

"Poraz od Željezničara nam je opomena. Jednostavno moramo promjeniti pristup utakmicama. Sloboda je neugodan protivnik, koji može da iznenadi i da pobjedi svaki tim u ligi. Uostalom oni su to pokazali i nedavno kad su na Grbavici savladali Željezničar. Upravo Željezničar može da nam bude dupla opomena. Izgubili su od Slobode na Grbavici, a onda su nas pobjedili u Trebinju. Pouke moramo da izvučemo", rekao je Vladimir Todorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.