Tojaga: Cilj je popraviti dojam sa gostovanja u Vitezu

Velež gostuje kod Mladosti

Tojaga: Cilj je popraviti dojam sa gostovanja u Vitezu

Fudbaleri Veleža u sklopu 22. kola Premijer lige BiH sutra gostuju ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja, koju vodi bivši trener mostarskog kluba Ibro Rahimić.

Velež je u prve tri utakmice nastavka sezone upisao tri poraza. Nakon loše igre i teškog poraza u Vitezu, dvije domaće utakmice Rođeni nisu odigrali loše, imajući u vidu kvalitet protivnika kao što su Željezničar i Široki Brijeg.

Trener Zijo Tojaga, uz pomoć Dženana Zaimovića, pokušava što je moguće bolje i časnije privesti sezonu kraju, a pauza koja će nastupiti nakon ove utakmice dolazi u pravo vrijeme.

„Nažalost, nećemo moći računati na Rovčanina i Lukomiraka koji imaju žute kartone. Na ovo gostovanje idemo sa željom da odigramo što je moguće bolje, i da popravimo dojam sa zadnjeg gostovanja u Vitezu. Pauza koja dolazi će nam pomoći da se malo odmorimo, jer ovo je ipak mlada ekipa koja nije navikla na ovako teške utakmice. Pokušat ćemo i analizirati trenutnu situaciju, da vidimo dobre i loše stvari, kako bi što spremniji dočekali Slobodu u nastavku sezone“, rekao je Zijo Tojaga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, treninzima pridružio i Aldin Dino Hajdarević, koji je ekipu napustio na početku ove sezone. U klubu se nadaju kako će papirologija biti gotova što prije, kako bi se na njegove usluge moglo računati protiv Slobode.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti