Tojaga pred nastavak prvenstva

Tojaga: Oslonićemo se na mlade igrače

Trener Veleža Zijo Tojaga izvršio je danas prozivku igrača.

Na prvom treningu Rođenih pojavili su se uglavnom mladi igrači.

"Ekipu će činiti mlađi igrači i nadam se da će ostati Škaljić, Kodro i Demić. Mladost će biti okosnica u drugom dijelu sezone. Nadam se da će uprava iznijeti ovu financijsku situaciju", govori Tojaga.

Velež neće ići na pripreme...

"Nećemo nigdje ići, a ako budemo to će biti pet do sedam dana. Pokušaćemo da više uštedimo, da igračima isplatimo plate neko da ih potrošimo na pripreme. Možemo se ovdje pripremiti i nema potrebe da trošimo novac na nešto što je nepotrebno", rekao je Tojaga, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne bojimo se. Znam da će ovi momci neki nedostatak kvalitete nadomjestiti borbenošću. Ja ću ostati ovdje dok uprava kaže", istakao je Tojaga.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi