Tom iz Tomska protivnik Veleža
Fudbaleri Toma iz Tomska

Tom iz Tomska protivnik Veleža

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža će danas sa početko u 17 sati odigrati i prvu kontrolnu utakmicu po dolasku u Tursku. Protivnik će biti ruski sastav Tom iz Tomska.

Utakmica će biti odigrana na jednom od stadiona u gradu Antaliji, što znaći da igrače očekuje jedno kraće putovanje od nekih 20-tak kilometara koliko je udaljen Belek, odnosno kamp u kojem su smješteni Rođeni.

''Što se tiče priprema, nema potrebe posebno pojašnjavati da zaista imamo odlične uslove za rad. Ekipa se vratila u ritam treninga, ali osjetit će se posljedice prekida rada još par dana. Pred nama je danas izuzetno ozbiljan protivnik i sigurno ćemo imati jednu kvalitetnu provjeru. Ostaje pitanje kako će igrači reagovati nakon svega što smo prošli posljednjih nekoliko dana, jer računajući tri dana u Mostaru i dva koja smo proveli na putu, ekipa nije radila i vidjet ćemo da li je to ostavilo traga na naše igrače'', riječi su Mirze Varešanovića trenera Veleža.

Po dolasku u Belek ekipa je odradila dva treninga, na povrede se žale Škaljić i Lakičević, ali će vjerovatno ovaj drugi biti spreman za današnju utakmicu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.