Luton Town potvrdio stanje Tom Lockyera nakon što je kolabirao na terenu
Tom Lockyer je stabilno, što je najvažnije u ovom momentu.

Dobre vijesti

Luton Town potvrdio stanje Tom Lockyera nakon što je kolabirao na terenu

Eldar Ganibegović

Utakmica Bournemoutha i Lutona danas je prekinuta nakon što je Tom Lockyer kolabirao na terenu, a sada je Luton Town potvrdio njegovo stanje i vijesti su dobre, a to je da je stabilno.

Danas su u terminu od 16 sati počele četiri utakmice 17. kola Premiershipa, no jedna nije završena. 

Meč Bournemouth - Luton Town prekinut je poslije sat vremena igre, a nakon što je na terenu kolabirao igrač gostujućeg tima, Tom Lockyer.

Hitno je fudbaler koji je isti slučaj imao i prije sedam mjeseci prebačen u bolnicu u Bournemouthu, a sada je Luton potvrdio njegovo stanje.

Naime, Luton Town je potvrdio da je Tom Lockyer doživio srčani zastoj na terenu.

Trenutno je stabilno u bolnici i podvrgnut je daljnjim pretragama. Ono što je najbitnije u svemu svakako jeste to da je stabilno. 

Oglasi

Ostaje da vidimo šta će biti s njim dalje. Veliko je pitanje da li će uopšte moći da nastavi karijeru.

Igrač preminuo na terenu u Albaniji

Svjedoci smo da se posljednjih godina često dešava da fudbaleri kolabiraju na terenu, a sve je krenulo od onog kolapsa Eriksena na EURO-u u utakmici Danske i Finske 2021. godine.

Prije samo mjesec dana i na Balkanu smo bili svjedoci užasne sudbine jednog fudbalera koji je preminuo na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fudbaler koji je preminuo u Albaniji ranije je odbijao da prekine karijeru iako je znao za probleme sa srcem, što ga je na kraju i koštalo života. 

Top Komentari

HamzaVojvoda
Jos jedan mlad sportista? Sta li je sad? Ma nisu boce kakvi to to sigurno nije. C19 je scam bio i ostao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi