Tomić izigrao dogovor: Nije se pojavio na zakazanom sastanku

Uzaludan trud direktora Željezničara

Tomić izigrao dogovor: Nije se pojavio na zakazanom sastanku

Adnan Beganović

Veznjak Željezničara, Tomislav Tomić, jutros se nije pojavio na zakazanom sastanku sa direktorom kluba s Grbavice, Mirsadom Šiljkom, saznaje SportSport.ba.

Tomislav Tomić je jutros prema informacijama iz Željezničara trebao stići na Grbavicu na završne pregovore sa direktorom Željezničara, Mirsadom Šiljkom, no na žalost navijača najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba, veznjak Plavih se po drugi put u samo nekoliko dana nije pojavio na zakazanom sastanku.

Čelnici Željezničara su kako saznaje SportSport.ba jučer razgovarali sa Tomićem te su mu ponuđeni uslovi, kakve nema niti jedan fudbaler Plavih, za potpisivanje novog ugovora. 

Dogovoreno je da se danas obavi još jedna runda pregovora, odnosno da se finalizira jučerni dogovor, no uzalud je direktor Željezničara u svojoj kancelariji čekao Tomića.

Fudbaler, koji je u Željezničaru stekao fudbalsko ime, direktora je SMS-om obavijestio da neće doći na zakazani sastanak naglasivši da je razočaran zbog negativnih komentara na njegov račun od strane kluba, te da mu je žao što ranije nije pregovarao sa njim,  tako da je sada već izvjesno da Tomić neće nastupati za Plave u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju treba dodati, da je direktor Željezničara prema našim informacijama, učinio sve što je u njegovoj moći da se slučaj Tomić riješi na pozitivan načiin, no veznjak Željezničara je donio konačnu odluku, koja se sasvim sigurno neće svidjeti navijačima njtrofejnijeg bh. kluba.

"Očekivali smo da se sve završi na najbolji način. Pokušali smo sve što je u našoj moći da postigne dogovor s Tomićem koji će zadovoljiti obje strane. Od samog početka sam bio uključen u pregovore, pa ne znam zbog čega je Tomić rekao da mu je žao što sa mnom nije ranije razgovarao. Šta je tu je, želja s naše strane je postojala, ali Tomić se opet nije pojavio na sastanku", za SportSport.ba je istakao Šiljak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.