Tomić: Nadam se da ću produžiti ugovor sa Željezničarom
Foto: EPA

Želi ostati na Grbavici

Tomić: Nadam se da ću produžiti ugovor sa Željezničarom

Čelnici Fudbalskog kluba Željezničar sutra će u Međugorju održati sastanak sa menadžerom Tomislava Tomića po pitanju produžetka saradnje. 

Tomić je u razgovoru za SportSport.ba istakao da bi želio ostati u Željezničaru, a potom se dotakao i češke Ostrave koja je bila poslala ponudu tešku 150.000 eura. 

"Sutra bi trebao biti poznat moj status u Željezničaru i nadam se da će doći do dogovora, odnosno produženja ugovora. Meni je u Željezničaru lijepo i jednostavno sada nisam želio ići za bilo kakvu cijenu", kazao nam je Tomić.

Vezni fudbaler Željezničara bio je velika želja Banika iz Ostrave, no loši financijski uslovi presudili su u tome da ponudu ekspresno odbije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prije nego što je došla ponuda ja sedam dana ranije dogovorio sve uvjete, ali nakon par dana bila je skroz druga priča. Klub je prihvatio ponudu od 150.000 eura, međutim, ono što je trebalo biti ponuđeno meni znatno je promijenjeno i odbio sam ponudu. Želio sam se prodati da i Željezničar nešto zaradi, ali...", riječi su Tomića. 

Inače, Tomić nije otputovao na pripreme s ostatkom momčadi i formu održava u Sarajevu trenirajući sa juniorima. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.