Veznjak Plavih za SportSport.ba

Tomić: Ostaje žal za pobjedom i prolazom

Tomislav Tomić, kao i svaki drugi igrač Željezničara, prolazi teške trenutke nakon eliminacije iz pretkola Lige prvaka.

Plzen je na Koševu slavio sa 2:1 i zasluženo prošao u treće pretkolo Lige prvaka, dok će Plavi s Grbavice čekati barem još godinu dana na novi pokušaj da naprave iskorak u Evropi.

"Jako teška utakmica, znali smo kako će biti. Možda smo malo i razočarali, ali ostavili smo srce na terenu. Imali smo igrača više i nismo znali iskoristiti. Imali smo par prilika koje nismo na najbolji način iskoristili", rekao je Tomić za SportSport.ba, dodavši: 

"Na kraju ostaje žal za tom pobjedom i prolazom, ali šta je tu je, znamo protiv kakve smo ekipe igrali. Atmosfera je bila predivna. Svaka im čast od srca, neka uvijek ovako dođu u velikom broju i podrže nas". 

"U svlačionici smo govorili da prvih 20-30 minuta igramo maksimalno ozbiljno i da probamo ne primiti gol. Imali smo gol zaostatka i igrača više i onda glupo primamo i taj gol. Poslije je teško protiv onakve ekipe nadoknaditi rezultat", dodao je veznjak Želje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.