Tomić: Ovo je bila jedna prava prijateljska utakmica

Treneri Borca i Partizana nakon meča

Tomić: Ovo je bila jedna prava prijateljska utakmica

D. Vejo

Fudbalski spektakl u Banjaluci završen je remijem. Borac i Partizan odigrali su 0:0 na Gradskom stadionu.

Treneri oba tima, oglasili su se nakon meča.

"Utakmica koju doživljavamo kao trening. Niko se nije povrijedio. Mnogo je mladih igrača nastupilo. Pohvalio bih sve aktere meča kako igrače tako i navijače. Više bih želio da se utakmica završila rezultatom 2:2, jer oba tima su redali prilike koje su bile skoro pa izgledne", kazao je za SportSport.ba trener Partizana, Ivan Tomić.

Trener crveno-plavih također je zadovoljan mečom.

"Prava prijateljska utakmica. Korektna i utakmica fer pleja. Partizan je bio, sada i biće u budućnosti velikan eks Jugoslavije. Ovo je jedna praznična utakmica. Očekuju nas velike obaveze nakon ovog meča. Bilo je ugodno i lijepo gledati ovaj meč sa puno prilika", dodaje trener Borca, Borče Sredojević.

Borac se okreće sezoni, jer narednog vikenda predstoji im meč sa Sarajevom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi