Nakon poraza od Sarajeva

Tomić: Prekidi su nam otežali igru

Željezničar nije uspio ostati neporažen u 104. vječitom derbiju protiv Sarajeva. Gradski rival sa Koševa slavio je na Grbavici sa 2:1.

Uprkos porazu kapiten Željezničara u ovome meču Tomislav Tomić smatra da bi remi bio najrealniji ishod, ali da je prekid dosta utjecao na igrače.

"Možda je remi najrealniji kada se sve uzme u obzir. Čestitam Sarajevu na pobjedi. Mi se moram okrenuti utakmicama koje dolaze, da pokušamo osvojiti šest maksimalnih bodova do kraja prvog dijela sezone", rekao je Tomić, dodavši:

"Jako nam je žao, ali šta je tu je, dali smo svoj maksimum i nismo iskoristili svoje šanse kod 1:1. Možda oba gola glupa, ali eto, izgubili smo. Previše je bilo prekida, ali ne možemo se na to vaditi".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.