Ivkovića savladale emocije zbog povratka na Grbavicu, a Mulalić kao i uvijek veoma direktan

Treneri nakon utakmice

Ivkovića savladale emocije zbog povratka na Grbavicu, a Mulalić kao i uvijek veoma direktan

M. Šljivak

Susret 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Borca okončan je bez golova (0:0).

Domaći sastav Željezničara bio je bolji tim u većem dijelu meča, ali na kraju nije uspio da to kruniše pogotkom za pobjedu.

Trener Plavih Edis Mulalić zadovoljan je igrom svog tima, ali ističe da je falilo malo i sreće.

"Istrčali smo dobro utakmicu. Išao nam je na ruku ritam utakmice. Dobro smo fizički spremni, nismo nagrađeni za hrabru igru, ali jedna od boljih utakmica. Šteta što nismo gol zabili", rekao je Mulalić i dodao je:

"Pokušali smo s nekim izmjenama, neki dugo nisu igrali. Falilo je probojnosti po bokovima. Nije htjela da uđe u gol. Nemam šta momcima prigovoriti. Izvukli smo sve trkački".

Bivši trener  Željezničara, a sad Borca Tomislav Ivković, tvrdi da su ga savladale emocije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svladale su me emocije povratkom na Grbavicu. Navijačima svaka čast, nijedna gruba riječ", istakao je Ivković i dodao je:

"Željezničar je igrao kao da nije igrao utakmicu u ponedjeljak. Nama je falilo mirnoće i pas da bi ih kaznili. Sve najbolje Želji", rekao je Ivković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije