Ivković zadovoljan bodom na Tušnju

Remi u duelu Slobode i Željezničara

Ivković zadovoljan bodom na Tušnju

Samir Mlaćo, foto: Emir Dindić
Po teškom terenu danas su snage odmjerili Sloboda i Željezničar.

Završilo je 1:1 , a svoje viđenje nakon meča dao je trener kluba sa Grbavice Tomislav Ivković.

Ivković je zadovoljan s obzirom da je njegov tim ostao neporažen po veoma teškom terenu, iako igra tima sa Grbavice nije bila za bilo kakvu pohvalu, čak naprotiv.

“Ušli smo pametnije, defanzivnije nego inače... Teško je bilo igrati, trebalo je puno dodira da imaš loptu pod kontrolom... Ovaj rezultat je realan, bilo je puno borbe, nije se odustajalo. Ne može se puno više ovdje, više od njih ne možemo tražiti“, kazao je Ivković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada će Željezničar ugostiti Široki Brijeg. Plavima na raspolaganju neće biti defanzivac Vedran Vrhovac koji je dobio treći žuti karton.

“Ulazi Drina umjesto Vrhovca. Sada nije bilo Nedima Mekića, Haris Hajdarević ga je odlično zamijenio. Uz podršku navijača bliži smo pobjedi“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi