Tomislav Tomić propustio trening Željezničara

Povreda je lakše prirode

Tomislav Tomić propustio trening Željezničara

Fudbaleri Željezničara su nastavili sa treninzima u našem glavnom gradu nakon povratka iz Crne Gore gdje su trijumfalno preskočili prvu evropsku prepreku.

Danas su Željini prvotimci odradili trening na glavnom terenu stadiona Grbavica na kojem su prisustvovali svi igrači, izuzev Tomislava Tomića koji je pauzirao. Naime, veznjak Plavih ima lakše istegnuće zbog čega je danas izostao sa treninga ali, srećom po Želju, povreda je lakše prirode pa će se jedan od glavnih fudbalera kluba treninzima priključiti već sutra. Tomić će normalnim intenzitetom nastaviti trenirati zajedno sa svojim suigračima.

Željinom treningu danas su prisustvovali i juniori koji su nedavno potpisali ugovore, a nije bilo Nermina Jamaka koji je na probi u Poljskoj. Željezničar će se u Sarajevu pripremati do odlaska u Skopje gdje će se sa Metalurgom boriti za plasman u treće pretkolo Europa lige.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.