Tommy Smith potpisao za Portsmouth

Tommy Smith potpisao za Portsmouth

Edmir Škorić

Bliži se kraj prelaznog roka i klubovi dovode posljednja pojačanja, a Portsmouth je danas doveo i svoje šesto ljetno pojačanje. Radi se o 29-godišnjem Tommy Smithu koji je stigao iz Watforda.

Portsmouth se do sada pojačao sa pet igrača, a šesti u nizu bio je Tommy Smith. 29-godišnjak je potpisao četverogodišnji ugovor, a "mornari" su za njega izdvojili 1,8 miliona funti.

Prije Smitha, na Fratton Park stigli su Aaron Mokoena, Antti Niemi, Steve Finnan, Frederic Piquionne i Anthony Vanden Borre.  Bivši napadač Derby County ja i Watforda vjeruje kako je napravio pravo odluku dolaskom u Portsmouth.

"Pričao sam sa trenerom Paul Hartom i zvučalo je briljantno. Ovdje je sve onako kako sam ja zamišljao i siguran sam da sam napravio pravu odluku. Navijači su ovdje dobro poznati kao fantastični, odani i vrlo, vrlo bučni. Kada sam igrao na ovom stadionu atmosfera je bila predivna i drago mi je što sam sada na njihovoj strani".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.