Tonći Kukoč spremio spektakularne kopačke za Maribor

Fotografija govori hiljadu riječi

Tonći Kukoč spremio spektakularne kopačke za Maribor

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog nalaze se na Kupresu gdje se pripremaju za novu sezonu, te utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka igra na domaćem terenu protiv Maribora 11. ili 12. jula, dok je revanš sedam dana kasnije u Mariboru. Igrači Zrinjskog se pripremaju na Kupresu i u potpunosti su fokusirani na Maribor.

U centru pažnje javnosti ponovo se našao igrač mostarskog kluba Tonći Kukoč. Ovaj hrvatski fudbaler je oduševio navijače Zrinjskog fotografijom na Facebooku na kojoj je odlučio otkriti nove kopačke koje je spremio za utakmice Lige prvaka. Fotografija govori hiljadu riječi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi