Toni: Hvala vam svima

Napušta Romu i vraća se u Bayern

Toni: Hvala vam svima

Edmir Škorić

Italijanski napadač iz redova Rome, Luca Toni, pred susret posljednjeg kola Serije A najavio je oproštaj od Rimljana. Svima se zahvalio na vlastitoj internet prezentaciji.

Proteklo je šest mjeseci posudbe te bi Luca Toni protiv Chieva iz Verone ovog vikenda odigrati posljednji meč pred vatrenim pristalicama rimskog tima. Nakon te utakmice će se Italijan, po svemu sudeći, vratiti u Bayern.

"Ovo je naša posljednja utakmica i želim da iskoristim ovu priliku kako bih se zahvalio cijelom Rominom osoblju, od predjednika do trenera i direktora, za divnu dobrodošlicu i bezuvjetno povjerenje. Srdačno se zahvaljujem mojim saigračima kao i svim Rominim navijačima za naklonost koju su mi dali od prvog dana. Hvala vam svima", stoji u Tonijevom saopštenju na osobnoj web stranici, te dodaje.

"Još uvijek imamo šansi za Scudetto. Tko zna... to se neće dogoditi, ali ako se dogodi...".

Roma zaostaje dva boda za vodećim Interom, koji gostuje Sieni u posljednjem 38. kolu prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije