Toni Jović potpisao za Sportfreunde Lotte
Toni Jović karijeru će nastaviti u njemačkom trećeligašu

Zvanično

Toni Jović potpisao za Sportfreunde Lotte · Zvanično

Bivši nogometaš HŠK Zrinjskog Toni Jović riješio je pitanje oko nastavka karijere. Kako je SportSport.ba pisao njemački trećeligaš SF Lotte bio je zadovoljan viđenim od Jovića tijekom kratkotrajne probe i ovaj nogometaš rođen u Novoj Gradišci potpisao je ugovor.

Jović je dvije i pol godine proveo u HŠK Zrinjskom gdje je u 64 službene utakmice zabilježio osam golova i deset asistencija. Bio je jedan od igrača koji je ugradio veliki dio sebe u posljednje uspjehe Zrinjskog a poslije ozljede koju je zadobio prošle sezone nije nikako mogao naći formu koja ga je krasila prije nje.

Ovom 26-godišnjaku će ovaj angažman biti prvi inozemni u karijeri a njegov novi tim Sportfreunde Lotte trenutno se nalazi na 13-om mjestu njemačke treće lige sa 23 osvojena boda.

Top Komentari

mirza24
3 liga njemacke i to je uspjeh i vijest
12 4
Smarot
Bolja je od naše kako god okreneš
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi