Toni nekoliko sedmica van pogona

Taj Juventus zaista nema sreće

Toni nekoliko sedmica van pogona

Edmir Škorić

Luca Toni, nedavno pojačanje Juventusa, povrijedio se u sinoćnjoj pobjedi Stare dame nad Catanijom (2:0) posmini finala Italijanskog kupa.

Toni je u 18. minuti zadobio jedan udarac u koljeno, zbog čega nije mogao nastaviti igru, pa je njegovo mjesto zauzeo Alberto Aquilani.

Čini se da se radi o iščašenju koje bi iskusnog italijanskog napadača s terena moglo udaljiti na nekoliko sedmica. Upravo je Toni doveden iz Genoe kao zamjena za povrijeđenog Fabija Quagliarellu, pa se čini da će klub morati u potragu za novim napadačem.

Lijepa vijest za Torineze svakako je povratak golmana Gianluigija Buffona koji je sinoć stao na gol Stare dame poslije sedam mjeseci pauziranja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.