Toni: Nisam mogao odbiti Juventus

Toni: Nisam mogao odbiti Juventus

Edmir Škorić

Danas se na press konferenciji u Torinu predstavio novi član Juventusa. Riječ je o iskusnom italijanskom napadaču Luca Toniju, koji je došao kao slobodan igrač iz Genoe.

"Oduševljen sam, jer mi se ostvario san. Doista sam želio doći u ovaj klub. Zapravo, odbio sam bolje ponude da bih prihvatio onu Juventusovu. Bio sam uzbuđen kada sam saznao za ponudu Juventusa. Poznajem momčad i znam kolika je njihova želja za pobjedom. Došao sam ovdje pokazati koliko vrijedim, te pokušati postizati golove, što sam uvijek i radio", kazao je Toni, dodavši:

"Vjerujem da se sada možemo ravnopravno boriti za Scudetto do kraja sezone. Ova je momčad gladna velikih rezultata i stoga sam uvjeren da ćemo se boriti za pobjedu u svim preostalim utakmicama i nadam se da ćemo Juventusu vratiti staru slavu."

Bivši igrač Bayerna nada se da će zaigrati već protiv Napolija, u utakmici 19. kola Serije A.

"Spreman sa zaigrati protiv Napolija. No, na treneru je da odluči. Bilo bi sjajno igrati pored Alessandra Del Piera. On je veliki igrač."

Toni je još kazao kako nije mogao odbiti Staru damu, te kako je izabrao broj 20 na dresu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.