Toni Tipurić i Dražan Glibo novi igrači NK GOŠK

Dolaze iz Hrvatskog Dragovoljca

Toni Tipurić i Dražan Glibo novi igrači NK GOŠK

NK GOŠK danas je na stadionu Perica Pavlović obavio prozivku koja je naznačila početak priprema za idući dio sezone. 

Novi trener Ivan Bubalo pred sobom ima zadatak tim iz Gabele skloniti iz opasne sezone te ovom klubu koji je donedavno igrao i Premijer ligu omogućiti nestanak briga oko ostanka u Prvoj ligi Federacije.

U proljetni dio sezone Gabeljani će ući ojačani za dvojicu nogometaša koji su prošli nogometnu školu HŠK Zrinjski ali ozbiljnu šansu u Plemićima nikada nisu dobili. Stoperi Toni Tipurić i Dražan Glibo novi su igrači tima iz Gabele, a zanimljivo, obojica su u prošloj polusezoni nastupala za NK Hrvatski Dragovoljac koji su kao članovi udarne postave doveli do prvog mjesta na ljestvici 2. HNL. Sigurno je da će ovaj dvojac donijeti dodatnu sigurnost GOŠK-u koji se jesenas od prvog favorita za ulazak u PL pretvorio za jednog od kandidata za ispadanje u niži rang. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi