Toni Tipurić: U Hrvatskom Dragovoljcu mi je odlično, ponuda ima, najvažnije je ostati zdrav

Bivšem nogometašu Zrinjskog ide odlično u lideru 2. HNL

Toni Tipurić: U Hrvatskom Dragovoljcu mi je odlično, ponuda ima, najvažnije je ostati zdrav

Toni Tipurić, 25-godišnji Mostarac, od odlaska iz redova HŠK Zrinjski nanovo je oživio svoju karijeru. 

Ovaj nogometaš koji igra na poziciji stopera skrasio se u hrvatskom drugoligašu NK Hrvatski Dragovoljac, ustalio se u prvoj postavi te od početka ove sezone ide sjajno i njemu i ovom klubu koji je nekada bio respektabilna snaga u hrvatskom nogometu i koji je na putu povratka u 1. HNL.

Dragovoljac je trenutno prvi na ljestvici s 22 boda, tj. tri više od pratnje. Druga hrvatska liga je iznimno neugodna i čvrsta a Tipurić se odlično snašao a po informacijama koje dolaze, njegove igre privukle su pažnju nekih klubova iz Slovenije, te i 1.HNL-a, a mladi Mostarac koji u prošloj sezoni nije dobio pravu šansu u HŠK Zrinjski ne opterećuje se time i za SportSport.ba kaže da uživa u igranju u lideru 2.HNL.

"Osjećam se odlično i uživam u igranju ovdje" - govori Tipurić i dodaje:

"Situacije u klubu je super, lideri smo 2. HNL i nadam se da ćemo se na kraju sezone radovati plasmanu u najjači razred hr. nogometa, gdje ovaj klub i pripada. Zadovoljan sam svojim igrama, igram u kontinuitetu i to je najvažnije za mene. Ponuda ima, neke su ozbiljne, neke manje, ali nisam opterećen time, fokus je na Dragovoljcu i igrama ovdje sam maksimalno posvećen. Najvažnije je ostati zdrav, vjerujem u sebe i u svoje mogućnosti, što treba da se dogodi - dogodit će se" - govori Tipurić.

S Tonijem u Hrvatskom Dragovoljcu igra još jedan bivši nogometaš mostarskog Zrinjskog. Dražan Glibo, također stoper, igra u paru s Tipurićem i kao njegovom kolegi i vršnjaku, stvari idu sjajno u lideru 2.HNL. Radi se o još uvijek mladim nogometašima koji su sigurno sposobni u skoroj budućnosti zaigrati i na višoj razini od 2. HNL.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi