Tony Admas sebe vidi kao idealnu zamjenu za Wengera

Legenda kluba želi klupu Topnika

Tony Admas sebe vidi kao idealnu zamjenu za Wengera

Arsene Wenger na udaru je javnosti zbog lošeg starta nove sezone, a navijači su jasno poručili da žele njegov odlazak sa Emiratesa.

Nekadašnji kapiten Topnika Tony Adams mišljenja je da je Wengerova era blizu kraja, a kao idealnog nasljednika na klupi vidi upravo sebe.

“Sjajno je što smo stalno sudionici Lige prvaka, Wenger je upravo zaslužan za to, ali sam siguran da dan kada će otići iz Arsenala nije daleko. Srce mi kaže da bih i sam trebao jednog dana postati Arsenalov menadžer, ali sam siguran da sa trenutnim kadrom ništa ne bih osvojio,” izjavio je Adams.

Tony Adams je dio Arsenala bio od 1983. do 2002. godine osvojivši za to vrijeme četiri naslova u Premier ligi i tri FA Cupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.